Missä on uimahallin paikka? Vastaa Tyrvään Sanomien kyselyyn

Hanna Pihlajamäki
Missä on uimahallin paikka? Vastaa Tyrvään Sanomien kyselyyn

Mahtuisiko uimahalli tähän kuvaan vai kenties Rautaveden puolelle Pilven tontille? Kerro mielipiteesi kyselyssä.

Hanna Pihlajamäki

Sastamalan kaupunki on käynnistänyt uuden uimahallin hankesuunnitelman tekemisen. Työ jatkuu kevääseen 2019.

Yhtenä osana hankesuunnitelman laadintaa kaupungin päättäjät pohtivat, mihin uusi uimahalli tulisi sijoittaa.

Alkuvuonna tehdyn uimahallin tarveselvityksen perusteella uimahallin tulisi sijaita Sastamalan keskustassa, jolloin se voisi saavuttaa jopa 100 000 kävijää vuodessa. Kaupungin teknisen johtajan Kimmo Toukoniemen mukaan hallin sijaintia tullaan miettimään muun muassa pysäköinnin, mahdollisten oheistoimintojen ja kaupungin elinvoiman näkökulmasta.

Tyrvään Sanomien verkkosivuilla lukijat ovat kommenteissaan ehdottaneet uimahallin paikaksi muun muassa Pilven tonttia ja Sastamalan pääkirjaston aluetta. Aikaisemmin julkisuudessa on nostettu mahdollisina paikkoina esiin esimerkiksi Keskustan päiväkodin ja Torikeskuksen alue.

Vammalan torin ympäristöä koskevassa SAFA-suunnittelukilpailussa kaupunki toivoo saavansa ideoita uimahallin sijoittumisesta keskustaan.

Mikä on sinun ehdotuksesi? Missä olisi Sastamalan uuden uimahallin paikka?

Äänestä annetuista vaihtoehdoista tai ehdota omaasi jutun kommenttikentässä. Äänestysaikaa on syyskuun loppuun.


Lue myös nämä


Kommentit (15)

  • jorma

    kiikkaan se tulee….

  • Logiikkaa vaihtoehtoihin

    Vastausvaihtoehdot ”Keskustan päiväkodin tontille” ja ”Vammalan Torikeskuksen yhteyteen” pitäisi yhdistää, koska paikat sijaitsevat noin 100 metrin etäisyydellä toisistaan. Nyt nämä syövät toisiltaan ääniä pois ja ydinkeskustan alue huonoille sijoituksille. Vähän sama asia, jos vaihtoehtoina olisi, että ”Pääkirjaston vasemmalle puolelle” ja ”Pääkirjaston oikealle puolelle”.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio