Mistä on sinun kesäsi tehty? Kesäkuvakilpailu on käynnissä – Ota kuva ja lähetä se Tyrvikseen

Mistä on sinun kesäsi tehty? Kesäkuvakilpailu on käynnissä – Ota kuva ja lähetä se Tyrvikseen

Tämä hilpeä kesäkuva vei voiton Tyrviksen kesäkuvakilpailussa viime vuonna. Haloo, kuuleeko kukaan? huutelee kuvassa Mouhijärven Pukaran vapaa-ajanasukas Minna Pajunen.

Tyrvään Sanomat

Mihin tiivistyy kesän tunnelma ja tuntu? Jaa kesämuistosi muillekin ja osallistu Tyrvään Sanomien kesäkuvakilpailuun.

Voit lähettää kuvan joko sähköisesti tai paperisena. Sähköpostilla kuvan voi lähettää osoitteeseen toimitus.tyrvaansanomat@almamedia.fi (jpg:nä, tiedostokoko 1,5–3 megaa).

Paperikuvan voi lähettää postissa. Voit myös tulla käymään ja tuoda kuvan.

Osoitteemme on Tyrvään Sanomat, Marttilankatu 2, 38200 Sastamala.

Muista liittää mukaan kuvaajan nimi.

Kerro myös parilla virkkeellä tilanteesta, jossa kuva on otettu.

Tyrvään Sanomat julkaisee kesäkuvakilpailuun lähetettyjä kuvia lehdessä ja verkkosivuilla kesän aikana.

Jokainen kilpailija voi osallistua yhdellä kuvalla. Kisa on käynnissä elokuun loppuun saakka.

Toimituksen raati valitsee finaaliin 10 kuvaa, joista lukijat äänestävät parhaan.

Äänestää voit lähettämällä sähköpostia toimitukseen (toimitus.tyrvaansanomat@almamedia.fi ) tai soittamalla toimituksen numeroon

010 6655781.

Kesäkuvakilpailun kolme parasta palkitaan tuotepalkinnolla. Lisäksi äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: