Postitoimipaikoista äänestys valtuustossa: Sastamala säilyy, vain kolme valtuutettua kannatti muutosta

Mika Lampi

Keskustan valtuutettu Antti-Matti Mattila teki aloitteen postitoimipaikkojen nimien muuttamisesta maanantai-iltana kaupunginvaltuustossa.

Hän ehdotti uusiksi postitoimipaikoiksi Vammalaa, Kiikkaa, Keikyää, Mouhijärveä, Kiikoista ja Suodenniemeä.

Maire Villo (ps) kannatti Mattilan esitystä.

Ehdotus tyrmättiin äänin 40-3.

Mattilan ja Villon lisäksi ehdotusta kannatti myös Leena Mattila (kesk).

Heikki Horila (sd) heitti keskustelussa ajatuksen Vammalan rautatieaseman nimen muuttamista Sastamalan rautatieasemaksi. Se ei saanut vastakaikua.


Lue myös nämä


Kommentit (7)

  • Nimetön

    ”Kaikkien kylien nimet olisi postinumeroa apuna käyttäen pitänyt säilyttää…” – ja kohta lakkaa postikin kulkemasta, nyt jo on yksi päivä viikossa, kun ei postia jaeta. Kyllä vähän harmitti kun juuri tänään tuli tuon taukopäivän takia kutsu erääseen tilaisuuteen liian myöhään, en siis voinut osallistua. Tekisivät tunnetuksi nimistöä vaikka painattamalla kunnon karttavalikoiman kaupunkilaisille. Trivial Pursuit tyyliset välineet käyttöön.

  • Nimetön

    Heikki teki asiasta valtuustoaloitteen ennen vaaleja, nyt vaalien jälkeen hän äänesti omaa aloitettaan vastaan…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio