Toyota-kuski ajoi risteyksessä Kiikoisissa päin toista autoa ja jatkoi pysähtymättä matkaansa

Vesa Joensuu
Toyota-kuski ajoi risteyksessä Kiikoisissa päin toista autoa ja jatkoi pysähtymättä matkaansa
Tyrvään Sanomat

Sisä-Suomen poliisi kaipaa havaintoja viime sunnuntaina kello 16 jälkeen Kiikoisissa Sastamalassa tapahtuneesta risteyskolarista, josta toinen autoilija jatkoi pysähtymättä matkaansa.

Toinen autoilija oli matkalla Pohjanmaantietä kohti Kankaanpäätä, kun hänen autoonsa törmäsi Jaarantien risteyksessä pakollinen pysähtyminen -merkin takaa seisahtumatta ajanut henkilöautoilija. Tämä jatkoi pysähtymättä matkaansa Kiikoisten keskustan suuntaan Toytota-merkkisellä autolla, joka on poliisin antaman tiedon mukaan sininen/harmahtava.

Törmäyksestä ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta toinen auto vaurioitui vasemmasta takakulmasta.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja puhelinnumeroon 0295 415027 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio