Valtuustoaloite: Lisää liikennevaloja Vammalaan, Puistokadulle on niin vaikea kääntyä

Mika Lampi

Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti aloitteen, jossa toivotaan Vammalaan lisää liikennevaloja. Perusteluina ovat liikenneturvallisuuden parantaminen suojateillä sekä se, että sivukaduilta on vaikea kääntyä autolla Puistokadulle vilkkaan liikenteen aikana.

Liikennevalojen tulisi aloitteen mukaan olla ainakin Puistokadulla Aittalahdenkadun, Lapinmäenkadun ja Ojansuunkadun risteyksissä sekä Sylvään koulun risteyksessä eli Tampereentien, Varilankadun ja Ojansuunkadun risteyksessä.

Hiljaiseen aikaan liikennevalojen ei tarvitsisi olla käytössä.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    Suksyllä kun jouluvalot sytytetään, ne riittävät aivan hyvin.

  • Nimetön

    Jos jätetään puoluepolitiikka pois tästä keskustelusta, niin kyllä tarvitsee. Sastamala on kaupunki ja Vammala sen keskustaajama! Liikennettä puistokadulla oli jo 1980-luvun lopulla yli 11 tuhatta ajoneuvoa vuorokauden aikana. Nykyisin varmaan jo runsaasti enemmän.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio