Viron opetusministeri vierailulle Sastamalaan – Tutustuu Saskyn tiloihin Hoikalla

Ali Heikkilä
Viron opetusministeri vierailulle Sastamalaan – Tutustuu Saskyn tiloihin Hoikalla
Tyrvään Sanomat

Viron opetusministeri Mailis Reps saapuu vierailulle Sastamalaan tiistaina 14. elokuuta.

Ministeri delegaatioineen tutustuu koulutuskuntayhtymä Saskyn tiloihin Hoikalla Karkussa. Siellä vieraille esitellään KOTI-hankkeen tiloja sekä hyvinvointiteknologian ja kosmetologialan koulutusta.

Saskyssa vierailun aiheena on laajasti koulutuksen ja työelämän kumppanuus. Tilaisuuteen osallistuu myös Vexve Oy:n toimitusjohtaja Jussi Vanhanen.

Mukana vierailulla on Viron opetusministerin lisäksi muun muassa kansliapäällikkö Tea Varrak sekä muita opetusalan vaikuttajia ja päättäjiä, yhteensä noin 30 henkilöä.

Ryhmän toiveena on vierailla useammalla paikkakunnalla ja verkostoitua Suomen opetusministeriön asiantuntijoiden kanssa.

Kiinnostuksen kohteita vierailun aikana ovat perusopetus sekä toisen asteen koulutus.

Sastamalassa vieraita vastaanottamassa on Saskyn johtoryhmä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio